Jim Beam Black + 1 čaša 0.70

2.910,00 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova

Nema na zalihama

Jim Beam Black + 1 čaša 0.70

Svojim kvalitetom podigao je vrlo visoko  lestvicu u kategoriji burbona u Kentuckiju.
Ovaj mekani, glatki, kremasti burbon sa notom karamele odležao je u belim hrastovim buradima osam godina. Jim Beam je osvojio Bourbon Trophi 2016. na Svetskom takmičenju vina i alkoholnih pića.
Miris: Blag i prijatan miris vanile i meda sa primesama kukuruza i raži.
Ukus: Prilično složen i uravnotežen sa primesama oraha.

 

Jim Beam Black je izuzetno kvalitetan burbon viski koji se ističe po svojoj složenosti, dubini i bogatstvu ukusa. Kreiran sa pažnjom i strašću, ovaj viski se destiluje po tradicionalnoj recepturi koja se neguje već više od dva veka. Nakon destilacije, Jim Beam Black odležava u posebno odabranim buradima od belog hrasta, gde stiče svoje prepoznatljive arome i karakter.

Jim Beam Black se ističe svojim izraženim notama hrasta, karamela, vanile i začina, pružajući kompleksno i uravnoteženo iskustvo za nepca ljubitelja viskija. Svaki gutljaj ovog viskija otkriva slojeve dubine i kompleksnosti, stvarajući nezaboravno iskustvo koje ostaje dugo u pamćenju. Sa svojom glatkošću i bogatstvom ukusa, Jim Beam Black je ne samo piće, već i simbol tradicije i izvrsnosti, čime osvaja srca ljubitelja viskija širom sveta.

Kroz godine, Jim Beam Black je postao sinonim za vrhunski burbon viski koji se ističe svojom jedinstvenom kvalitetom i karakterom. Ovaj viski je omiljeni izbor među ljubiteljima viskija širom sveta, koji cene njegovu izuzetnu složenost i bogatstvo ukusa. Jim Beam Black je više od pića, on je simbol tradicije, stručnosti i izvrsnosti, čime osvaja srca ljubitelja viskija širom sveta.

Dodatne informacije

Težina 2,1 kg
Procenat alkohola

43%

Proizvođač

Beam Suntory

Vrsta viskija

Bourbon

Zapremina

0.7L

Zemlja porekla

Amerika

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Jim Beam Black + 1 čaša 0.70“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *