Irishman Founder’s Reserve Caribbean Cask 0.70

6.036,00 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova

rishman Founder’s Reserve Caribbean Cask je posebno izdanje irskog viskija koje se ističe svojom inovativnom metodom sazrevanja u bačvama od karipskog ruma. Proizveden od strane priznate destilerije Walsh Whiskey, ovaj viski donosi jedinstvenu kombinaciju tradicionalnog irskog viskija sa egzotičnim aromama i ukusima karipskog ruma. Na nepcu se otkrivaju slojevi sušenog voća, vanile i tamnog karamela, koji su prožeti suptilnim začinskim tonovima. Završnica je dugotrajna i prijatna, sa primesama hrasta i meda koje doprinose kompleksnosti i bogatstvu ukusa. Miris Irishman Founder’s Reserve Caribbean Cask je raskošan i aromatičan, sa intenzivnim notama tropskog voća, vanile i karamele, koje obećavaju nezaboravno iskustvo degustacije. Ovaj viski je savršen izbor za sve avanturiste i ljubitelje viskija koji traže nešto novo i ekskluzivno u svetu irskog viskija.

Irishman Founder’s Reserve Caribbean Cask predstavlja posebnu ediciju viskija koja dolazi iz renomirane irske destilerije Walsh Whiskey. Ovaj viski je rezultat jedinstvene kombinacije tradicionalnog irskog viskija i inovativnog pristupa sazrevanju u bačvama od karipskog ruma. Ova tehnika dodatnog sazrevanja pruža viskiju specifične arome i bogatstvo ukusa, koje ga izdvaja od drugih irskih viskija na tržištu. The Irishman Founder’s Reserve Caribbean Cask je ograničeno izdanje, što dodatno doprinosi njegovoj ekskluzivnosti i privlačnosti među kolekcionarima i ljubiteljima viskija.

Kada je reč o ukusu, Irishman Founder’s Reserve Caribbean Cask nudi prepoznatljiv profil koji kombinuje klasične note irskog viskija sa egzotičnim karipskim dodirom. Na nepcu se osećaju bogati tonovi sušenog voća, vanile i tamnog karamela, koji su uravnoteženi sa suptilnim začinskim tonovima. U završnici, ovaj viski pruža prijatan i dugotrajan osećaj topline sa primesama hrasta i meda, što ga čini savršenim izborom za one koji traže kompleksan i dobro izbalansiran viski.

Miris ovog viskija je takođe izuzetno privlačan i otkriva slojeve arome koje dolaze iz njegovog jedinstvenog procesa sazrevanja. Na prvi nos, osećaju se note tropskog voća poput manga i ananasa, praćene blagim tonovima ruma i vanile. Ovaj mirisni profil doprinosi celokupnom užitku degustacije, pružajući osećaj egzotike i sofisticiranosti. Ukupan utisak koji ostavlja Irishman Founder’s Reserve Caribbean Cask je da se radi o viskiju vrhunskog kvaliteta, koji je savršen za posebne prilike ili kao poklon za istinske ljubitelje viskija.

Dodatne informacije

Procenat alkohola

46%

Proizvođač

Irishman

Vrsta viskija

Single Malt

Zapremina

0.7L

Zemlja porekla

Irska

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Irishman Founder’s Reserve Caribbean Cask 0.70“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *