Belvedere Bespoke 1.75

15.410,00 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova

Belvedere Bespoke je limitirana edicija votke koja se pravi po narudžbi klijenta i predstavlja vrhunac individualne prilagođene usluge koju nudi brend Belvedere. Svaka boca Belvedere Bespoke votke je jedinstvena i napravljena je prema specifičnim željama i zahtevima klijenta.

Belvedere Bespoke je napravljena od najboljih sastojaka, uključujući poljsku žitaricu i artesku vodu. Votka se destiluje četiri puta, kako bi se postigao visok nivo čistoće i kvaliteta, a zatim se ručno puni u bocu i priprema za individualnu prilagođenu dekoraciju.

Klijenti mogu da biraju između različitih opcija dekoracije, kao što su graviranje, emajliranje, pozlaćivanje, crtanje ili bilo koja druga personalizacija koja se može zamisliti. Kreativni tim brenda Belvedere radi sa svakim klijentom kako bi kreirao jedinstven i individualan dizajn boce koji odražava njihov stil i ličnost.

Belvedere Bespoke votka je luksuzna i ekskluzivna opcija za klijente koji žele da se istaknu i istaknu svoj stil i ukus. Svaka boca predstavlja remek-delo i odraz je pažnje, kreativnosti i umeća koja se uložila u njen dizajn i proizvodnju.

Dodatne informacije

Težina 2,6 kg
Procenat alkohola

40%

Proizvođač

Belvedere

Zapremina

1.75L

Zemlja porekla

Poljska

Vrsta žestine

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Belvedere Bespoke 1.75“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *