Jack Daniels 3L

13.835,00 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova

Jack Daniels 3L

Jack Daniel’s No.7 u pakovanju od 3 litre odličan je izbor za poklon.

Napravljen po receptu koji je star više od jednog veka,filtriran kroz javorov ugalj radi čistoće i ukusa,uz sazrevanje u bakarnim hrrastovim buradima,klasični Jack Daniel’s No.7 je sa svojim slatkim i istovremeno opornim ukusom hrasta inspirisao brojne generacije da uživaju u viskiju.

Jack Daniels No. 7, često jednostavno nazvan „Jack“, je vremenska ikona u svetu viskija. Ovaj Tenesi viski je poznat po svom glatkom, blagom ukusu, koji se postiže kroz jedinstveni proces filtriranja poznat kao Lincoln County Process. Ovaj proces uključuje filtriranje viskija kroz drveni ugalj od šećerne javorove drvete pre nego što se stavi da odležava u odranim hrastovim buradima. Rezultat je karakterističan ukus koji balansira slatke karamelne i vanilin note sa naznakom hrastovine i blagom dimnošću, čineći ga omiljenim među ljubiteljima viskija širom sveta.

Istorija Jack Daniel’s No. 7 je bogata koliko i njegov ukus. Osnovao ga je Džasper Njutn „Džek“ Daniel u Linčburgu, Tenesi, u 19. veku, destilerija je postala sinonim za kvalitetnu izradu i tradiciju. Iako su se suočavali sa izazovima poput Prohibicije i razornog požara koji je uništio originalnu destileriju, Jack Daniel’s je opstao, razvijajući se u globalno priznat brend kakav je danas. Svaka boca Jack Daniels No. 7 je testament ovoj izdržljivoj baštini, odražavajući posvećenost i ekspertizu koja se prenosi kroz generacije majstorskih destilerova.

Osim izvanrednog ukusa i nasleđa, Jack Daniels No. 7 je postigao kulturni značaj, postajući simbol američkog viskija i južnjačkog načina života. Njegova karakteristična četvrtasta boca i crna etiketa postale su ikonične, ukrašavajući barove, restorane i domove širom sveta. Bez obzira da li se pije čist, sa ledom ili u klasičnim koktelima poput Old Fashioned-a ili Lynchburg Lemonade-a, Jack Daniels No. 7 i dalje fascinira pijace svojim vremenitim šarmom i neuporedivim kvalitetom, osiguravajući svoje mesto kao temelj sveta viskija za generacije koje dolaze.

Dodatne informacije

Težina 8 kg
Procenat alkohola

40%

Proizvođač

Jack Daniel's

Vrsta viskija

Blended

Zapremina

3L

Zemlja porekla

Amerika

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Jack Daniels 3L“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *