Tullamore Dew 0.70

3.000,00 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova

Tullamore Dew
Tullamore Dew je popularni irski viski a DEW u njegovom imenu odnosi se na inicijalne generalnog menadžera Tullamore destilerije, Danijela E. Vilijamsa. Broj tri je jako bitan za Tullamore Dew, pa je tako on destilovan tri puta, sastoji se od tri vrste irskog viskija i odležao je u tri različite vrste buradi.
Legendarni vrhunski irski viski, pobednik sa nebrojenim medaljama i nagradama.
Izrazita čistoća i mekoća ovog viskija rezultat je trostruke destilacije.

Upoznajte se sa Tullamore Dew  – viskijem koji prožima duh irske tradicije i kvaliteta. Sa svojim bogatim nasleđem koje seže unazad više od 180 godina, Tullamore Dew je jedan od najcenjenijih irskih viskija na tržištu. Destilerija Tullamore Dew pažljivo odabire najbolje sastojke i primenjuje tradicionalne metode destilacije kako bi stvorila viski izuzetnog ukusa i karaktera.

Tullamore Dew je rezultat kombinacije tri vrste viskija: viskija od ječma koji je destilovan tri puta, viskija od žitarica i maltežiranog ječmenog viskija. Ova kombinacija pruža viskiju izuzetnu uravnoteženost i glatkoću. Nakon što odleži u hrastovim buradima, Tullamore Dew dobija karakteristične note meda, vanile, začina i suvog voća, stvarajući neodoljivu harmoniju ukusa.

Bilo da uživate u Tullamore Dew-u samostalno, sa ledom ili kao sastojak omiljenog koktela, ovaj viski će vas očarati svojom glatkoćom i kompleksnim aromama. Tullamore Dew je simbol autentičnosti i strasti prema viskiju, pružajući iskustvo koje će zadovoljiti i najzahtevnije ljubitelje viskija. Prepustite se bogatstvu ukusa i istorijskoj baštini Tullamore Dew-a i otkrijte zašto je ovaj viski omiljen širom sveta

Dodatne informacije

Procenat alkohola

40%

Proizvođač

Midleton

Vrsta viskija

Blended

Zapremina

0.7L

Zemlja porekla

Irska

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Tullamore Dew 0.70“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *