Ararat Nairi 20YO

11.400,00 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova

Predstavljamo vam Ararat Nairi 20YO – vrhunski brendi koji predstavlja vrhunac elegancije i luksuza. Nairi 20YO je posebno izdanje koje je odležalo dvadeset godina, stvarajući izuzetno bogatu i kompleksnu aromu koja će zadovoljiti najzahtevnije ljubitelje ovog jermenskog brendija. Ova retka poslastica je plod pažljive selekcije i besprekornog umeća jermenskih destilera.

Ararat Nairi 20YO se može pohvaliti prefinjenim izgledom, sa svojom dubokom zlatnom bojom koja zrači luksuzom. U nosu, ovaj brendi otkriva bogate note suvog voća, tamne čokolade i slatkog meda, koje se harmonično mešaju i stvaraju intenzivan i privlačan miris. Na nepcu, Nairi 20YO pruža raskošne slojeve ukusa tamne karamele, začina i suptilne drvene arome, ostavljajući dugotrajan i zadovoljavajući završetak. Svaki gutljaj otkriva novu dimenziju bogatstva i sofisticiranosti.

Ararat Nairi 20YO je vrhunski izbor za prave ljubitelje brendija i konjaka koji cene samo najbolje. Ovo izuzetno ograničeno izdanje predstavlja vrhunac kvaliteta i pruža jedinstveno iskustvo degustacije. Bilo da ga pijete samostalno ili ga delite sa bliskim prijateljima, Nairi 20YO će vas očarati svojim složenim karakterom i izvanrednom teksturom. Uživajte u ovoj retkoj poslastici i otkrijte suštinu rafiniranosti i elegancije koju pruža Ararat Nairi 20YO.

Dodatne informacije

Težina 1,4 kg

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Ararat Nairi 20YO“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *