Bombay Sapphire + čaša 0.70

2.280,00 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova

Bombay Sapphire + čaša je poznat brend džina koji se proizvodi u Velikoj Britaniji, a specifično u destileriji Laverstoke Mill. Ovaj brend je postao simbol kvaliteta i inovacije u svetu džina i široko je poznat po svojoj karakterističnoj staklenoj bočici plave boje, koja je postala ikona brenda.

Bombay Sapphire karakteriše se aromatičnim i kompleksnim ukusom koji potiče od pažljivo odabranih biljaka i začina. Glavni sastojak u proizvodnji Bombay Sapphire džina je kukuruzni destilat, a među dodatnim biljkama koje se koriste su borovnica, korijander, angelika koren, kandirani đumbir, badem, citrusi i drugi aromatični sastojci. Ovaj mešavina biljaka i začina daje Bombay Sapphire džinu svoj karakteristični i složeni ukus.

Bombay Sapphire se često konzumira u koktelima, pri čemu je najpoznatiji koktel sa ovim džinom negroni, ali takođe se često koristi i za pripremu gimlet-a, martini-ja i drugih klasičnih koktela. Džin ima osvežavajući i lagano citrusni karakter, što ga čini popularnim izborom za letnje i osvežavajuće napitke.

Osim standardnog Bombay Sapphire džina, brend je takođe predstavio i razna ograničena izdanja i ekskluzivne verzije džina, proširujući svoju paletu ukusa i pružajući raznovrsnost ljubiteljima džina. Bombay Sapphire je brend poznat po svojoj tradiciji i inovaciji u proizvodnji džina, a njegova prepoznatljiva plava bočica ga čini lako prepoznatljivim širom sveta.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Bombay Sapphire + čaša 0.70“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *