Havana Club Especijal 0.70

2.280,00 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova

Havana Club Especijal je jedan od najpopularnijih premium rumova na svetu. Ovaj rum se proizvodi u Kubi, a za njegovu izradu se koriste samo najkvalitetnije šećerne trske koje su pažljivo odabrane i obrane. Nakon berbe, šećerna trska se preradjuje i fermentiše, a zatim se destiluje kako bi se dobio alkoholni destilat koji će kasnije sazrevati u hrastovim buradima. Havana Club Especijal ima intenzivnu, ali izuzetno uravnoteženu aromu, sa bogatim ukusom kojeg karakterišu note vanile, karamela i začina. Ovaj rum se često pije uz led, ali se može koristiti i u koktelima, gde daje posebnu dimenziju bilo kom piću koje se priprema.

Havana Club Especijal je rum koji se ističe po svojoj izuzetnoj kvaliteti i tradiciji koja ga prati. Proizveden je u destilerijama koje datiraju još iz 19. veka, a koji su prepoznati kao jedni od najboljih na svetu. Havana Club Especijal je rum koji se proizvodi u ograničenim količinama, a njegova posebnost se ogleda i u činjenici da se sazreva na prirodan način, bez dodatka šećera ili drugih aditiva. Upravo zbog toga, Havana Club Especijal je omiljeni izbor mnogih ljubitelja ruma i koktela, koji u njemu prepoznaju savršenu ravnotežu ukusa i arome.

Kada je reč o Havana Club Especijal rumu, neizostavno je spomenuti i istoriju ovog pića. Havana Club Especijal je pravi predstavnik kubanske kulture i tradicije, koja se ogleda i u njegovom ukusu i aromi. Ovaj rum se proizvodi na isti način kao i pre više od 200 godina, kada je i nastao, a tajna njegovog uspeha leži u pažljivoj selekciji sastojaka i dugogodišnjem iskustvu destilera. Havana Club Especijal je rum koji predstavlja sinonim za kvalitet, eleganciju i autentičnost, i koji se može pohvaliti sa velikim brojem nagrada i priznanja koje je osvojio na međunarodnim takmičenjima u prethodnih nekoliko decenija.

Dodatne informacije

Težina 1,4 kg
Procenat alkohola

40%

Proizvođač

Havana Club

Vrsta žestine

Zapremina

0.7L

Zemlja porekla

Kuba

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Havana Club Especijal 0.70“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *