Bombay Sapphire Premier Cru 0.70

4.385,00 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova

Bombay Sapphire Premier Cru Murcian Lemon London Dry Gin premium kvaliteta, proizveden u maloj seriji u destileriji Bombay Spirits, u Engleskoj, od 12 pažljivo odabranih i ručno branih biljaka organskog porekla.

Na tržištu je predstavljen početkom 2023. godine, simbolično u slavu najaromatičnijih citrusa na svetu – Murcian limuna, mandarine i slatke Navel narandže. Kristalno bistre i prozirne boje, sa kompleksnom aromom španskog Murcian limuna, na koju nadovezuju
cvetne i note kandirane limunove kore, slatke narandže, crnog bibera, bora i kleke. Živahne citrusne note zauzimaju centralno mesto, pre nego što postepeno omekšavaju kako bi ustupile mesto karakterističnim aromama džina Bombay Sapphire.

Ukus ovog džina kreiran je korišćenjem agruma lokalnih proizvođača iz kasnih berbi, koji su potom prirodno i sporo sušeni na mediteranskom
suncu. Savršeno izbalansiran, svež i nepogrešivo poseban džin sa intenzivnom aromom limuna i narandže, koji prati duga, složena i slatkasta završnica sa aromom sušene limunove kore i začina.

Preporučuje se u kombinaciji sa tonikom, ledom i limunom, ali se može kombinovati i uz nanu, ruzmarin, crni biber i bobice korijandera.

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Bombay Sapphire Premier Cru 0.70“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *