Cachasa Aquacana 0.70

1.490,00 RSD

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova

Cachaca Aquacana je brazilsko destilirano piće, proizvedeno iz šećerne trske, i predstavlja ključni sastojak u tradicionalnom brazilskom koktelu, Caipirinha. Aquacana je osnovana 1923. godine i danas se smatra jednim od vodećih proizvođača Cachase u Brazilu. Njihova cachaca se proizvodi iz 100% organske šećerne trske i destilira se u bakrenim kazanima, koji daju poseban ukus piću.

Cachaca Aquacana ima prepoznatljiv ukus, sa notama slatkoće i pikantnosti, što ga čini idealnim sastojkom u koktelima. Uz Caipirinhu, ovo piće se može koristiti i u drugim popularnim koktelima kao što su Batida, Rabo de Galo i Leite de Onca. Cachasa Aquacana se takođe može piti i samostalno, kao digestivno piće, a može se servirati i u kombinaciji sa sokom od limuna i kockicama leda.

Cachaca Aquacana je napravljena po tradicionalnoj brazilskoj metodi i proizvodi se u manjim serijama, što znači da svaka boca ima posebnu notu autentičnosti. Ovo piće je osvojilo brojne nagrade, uključujući i zlatnu medalju na takmičenju Internacionalna degustacija cachase u Sao Paulu.

Dodatne informacije

Težina 1,4 kg
Procenat alkohola

37,5%

Vrsta žestine

Zapremina

0.7L

Zemlja porekla

Brazil

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će napisati recenziju za „Cachasa Aquacana 0.70“

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *